011 244 0873 Radno vreme: Pon-Pet 10-18h, sub 10-14h

Samsung Galaxy Mega 6.3 - najveći telefon na tržištu

Samsung Galaxy Mega 6.3 - najveći telefon na tržištu

Velike smartfone ovih dana zovemo "fablet", ali šta se dešava kada dođete nadomak popularnih tableta. Pa, dobijate Samsung Galaxy Mega 6.3, koji, kako i samo ime govori, ima ogromni ekran od 6.3 inča.

Postoje izvesne sličnosti sa Galaxy S4 u pogledu dizajna, mada je njegov ekran za 1.3 inča veći od dosadašnjeg vodećeg modela.

Mega 6.3 ima 1.7GHz dual-core procesor, 1.5GB RAM memorije, kameru od 8 megapiksela, a dostupan je sa 8GB i 16GB memorije, koja može da se proširi sa mikro SD karticom.

Poslednje, ali ne i najmanje važno, Mega 6.3 ima TFT LCD displej sa 1280 x 720 piksela rezolucije.

Galaxy Mega 6.3 pokreće Android 4.2 i ima puno funkcija koje i S4 nudi, uključujući AirView, DualView za pokretanje dve aplikacije istovremeno, AirWatch i druge.

Mogućnost deljenja ekrana za više aplikacija uključuje elektronsku poštu, poruke, MyFiles, S Memo, S Planner, i još mnogo toga čime se postiže veća efikasnost

Mega 6.3 je opremljen kamerom na poleđini od 8 megapiksela i prednjom kamerom koja ima 1.9 megapiksela. Telefon sadrži različite načine rada kamere kao što su Drama Shot (spaja uzastopne snimke objekta u pokretu), Sound & Shot (snima 9 sekundi zvuka i glasa zajedno dok se pravi fotografija), Rich tone i drugi.

Kvalitet poziva je u ravni sa drugim izdanjima koja smo nedavno videli iz kompanije Samsung. Telefon je toliko veliki da stvara eho sopstvenog glasa dok govorite, tako da ćete možda morati da koristite eksterni Bluetooth zvučnik.

Mega 6.3 ima veliku 3,200mAh bateriju, koja može da izdrži i kada se telefon koristi tokom celog dana. 

Na primer, skinuli smo Galaxy Mega 6.3 sa punjača oko 7.30, koristili ga da vuče dva imejl naloga ceo dan, razgovarali sat vremena, gledali video, pretraživali internet više nego obično i oko 23.30 imali smo još 50% baterije.

Otkrili smo da je to neverovatno i aplaudirali Samsungu na tom podvigu.

Made Of Wood -> HIT

AKCIJE I POPUSTI