011 244 0873 Radno vreme: Pon-Pet 10-18h, sub 10-14h

Fantastičan dizajn i performanse - novi Apple iMac

Fantastičan dizajn i performanse - novi Apple iMac

Kada su u pitanju all-in-one desktop računari, Apple iMac već godinama nema konkurenciju kako u pogledu dizajna, tako i u pogledu performansi.

Nova verzija iMac-a koja je predstavljena u oktobru ove godine je sada još tanja i lepša. Ivice su tanke svega 5mm, tako da iako ispred sebe imate ekran dijagonale 21.5 ili 27 inča, izgledaće fantastično iz svih uglova. Ekran je takođe unapređen i omogućava do 75 odsto manju refleksiju, zadržavajući kvalitetnu reprodukciju boja i odličan kontrast.

 

Samo kućište izrađeno je od jednog bloka brušenog aluminijuma koji mu daje čvrstinu i prefinjen izgled.

Sa novim, četvorojezgarnim Intel procesori, snažnom NVIDIA grafikom i novom, inovativnom opcijom za skladištenje podataka koja se zove Fusion Drive, novi iMac je najnapredniji Apple desktop računar koji je ikada napravljen.

Poboljšanja su prisutna i kod prenosa podataka, koje novi iMac podiže na viši nivo - izuzev četiri USB 3.0 porta on poseduje i dva Thunderbolt ulaza koji omogućavaju 20 puta brži prenos podataka u odnosu na USB 2.0 standard koji najčešće koristimo.

Novi iMac koristi do 50 % manje energije nego prethodna generacija ovog uređaja u stanju pripravnosti i napravljen je od materijala koji mogu da se recikliraju.

Made Of Wood -> HIT

AKCIJE I POPUSTI